zwanger en fit trainer worden

Klaar voor een nieuwe doelgroep en een uniek concept?

Ontdek dan hier alles over Baby-Bootcamp®

LEES VERDER


1500+

proefles aanvragen

170.000+

baby's geboren per jaar

1000+

potentiële vrije locaties

Unieke doelgroep

Met Baby-Bootcamp® spreek je een geheel nieuwe doelgroep aan waarvan een groot gedeelte binnen jouw bedrijf op langere termijn klant actief zal blijven.

Met Baby-Bootcamp® spreek je een markt  aan waar jaarlijks miljoenen euro's in omgaan.
Ouders geven namelijk enorm veel geld uit aan hun jonge baby's.

Unique Selling Point

Met Baby-Bootcamp® heb je een unique selling point waarmee jij jezelf of je club in één klap kan onderscheiden van je vele concurrenten.

Terneuzen

De online cursus. Als ik dat zo zie heeft het internationaal potentie. Het oogt helder, opgebouwd in een gradiënt, en stap voor stap uitgelegd. Grensoverschrijdend.

Bij Baby-Bootcamp® is onze missie om pas bevallen moeders een plek te bieden waar ze steun vinden, vriendinnen maken, fit worden en een sterke band krijgen met hun baby.


We bieden bieden de breedste variatie aan moeder en baby oefeningen aan en willen dat alle pas bevallen moeders in Nederland weer goed in hun vel gaan zitten!


Met Baby-Bootcamp® hebben moeders een work-out en de support wat ervoor zorgt dat ze haar lichaam weer in shape krijgt en quality time heeft met haar baby. Alle instructeurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.


Onze Baby-Bootcamp® instructeurs helpen de moeders om na de bevalling weer kracht op te bouwen en om gewicht te verliezen. En dat samen met de kersverse baby.

LEES VERDER


Deze Baby-Bootcamp® instructeurs gingen je met succes voor

Een hele gave en leuke workout voor mama en kind. Echt super tevreden. 

Geweldige mensen opleiders en trainers. Bedankt echt jullie zijn toppers!!!

Mandy Overeem - Dansschool Overeem

Zo blij met Baby-Bootcamp®! Geweldige opleiding en lessen, gegeven door mensen met ervaring en een goede kennis van zaken.

Wendy de Weerdt - Dynamic Motion

Super leuk en goed verzorgd opleidingsweekend gehad! Aldus een enthousiaste Baby-Bootcamp® instructrice.

Didy van der Struif - Fit Mommy

Jouw voordeel met een eigen Baby-Bootcamp® locatie

Met Baby-Bootcamp® heb je een nieuwe manier om potentiële klanten aan het sporten te krijgen. Je kunt namelijk een hele specifieke doelgroep aanspreken en aan je binden. Extra omzet dus!


Deze nieuwe klantenkring zal na afloop van de Baby-Bootcamp® lessen zeer waarschijnlijk gebruik willen maken van jouw aanvullende aanbod en dus op langere termijn nog steeds een actieve klant van jou zijn.


Ook kun je vervolgprogramma's aanbieden zodat jij de moeders en de baby's nog meer kunt helpen.

LEES VERDER


Waar sportscholen en trainers normaal gesproken veel geld moeten neertellen voor een dure licentie, is het Baby-Bootcamp®  juist heel laagdrempelig.


Het enige wat je hoeft te doen, is een cursus tot Baby-Bootcamp® instructeur volgen, daarna heb je geen verdere kosten meer!  


Goed om te weten dus is dat Baby-Bootcamp® geen licenties hanteert en dat je levenslang aan de slag kunt gaan als Baby-Bootcamp® instructeur! 

LEES VERDER


Het Baby-Bootcamp® concept is een fantastische manier om je eigen carrière te starten of om je bestaande bedrijf uit te bouwen


Als zelfstandige ondernemer of instructeur heb je een eigen locatie  waar je het Baby-Bootcamp® concept gaat aanbieden. Baby-Bootcamp® zit daar niet tussen als franchise. Alle omzet is dus voor jou!


Je maakt het verschil en veranderd het leven van pas bevallen moeders in jouw regio en jij bent als zelfstandige instructeur of club die daar financieel van profiteert.

LEES VERDER


Het aantal inschrijvingen en tevreden klanten van jouw club, studio of praktijk verhogen? Geen probleem! Wij hebben hiervoor kant-en-klare marketing materialen ontwikkeld.


Denk hierbij aan handleidingen, flyers, posters, banners, voorbeeldmails, afbeeldingen, teksten en nog veel meer!

Let op: niets is verplicht, de Baby-Bootcamp® materialen zijn geheel vrijblijvend bij te bestellen.

LEES VERDER


Dit zeggen andere Baby-Bootcamp® instructeurs

Wat kun je verwachten als Baby-Bootcamp® instructeur?

opleiding zwangerschaps gymdocent

De Baby-Bootcamp® cursus wordt gegeven aan een kleine groep cursisten zodat er veel persoonlijke aandacht is en je het maximale uit de cursus kunt halen.


Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de praktijk en ga je dus ook actief aan de slag tijdens de cursus.


Aan het einde van de cursus ontvang je een deelname certificaat zodat jij jezelf officieel Baby-Bootcamp® instructeur kunt noemen.

LEES VERDER


opleidingen kindergym

Met Baby-Bootcamp® weet je echt super leuke klanten aan je te binden: namelijk moeders met hun baby. De sfeer tijdens je lessen is werkelijk uniek


De moeder bouwt een band op met haar baby tijdens de Baby-Bootcamp® les. Zo ontstaat er ook een hele trouwe club klanten.  


Doordat de moeder niet de stress van een oppas zoeken heeft of de onzekerheid van een kinderopvang is de sfeer heerlijk ontspannen

LEES VERDER


opleidingen babygym

Onderscheid jezelf met Baby-Bootcamp® want je hebt nu nog de mogelijkheid om de eerste en enige instructeur in jouw regio!


Wanneer jij als Baby-Bootcamp® instructeur aan de slag gaat in jouw woonplaats, dan kun je ervan uitgaan dat er geen andere instructeur opgeleid wordt.


Hoe fantastisch is dat? Het Baby-Bootcamp® is zo exclusief dat klanten ver buiten jouw regio jou lessen weten te vinden.

LEES VERDER


cursus-zwangerschapsdocent

Met de speciaal voor ons ontwikkelde Baby Belt en een merkregistratie heb je iets uniek in handen!


Je weet zelf: iedereen kan met of zonder papieren 'gewone Bootcamp' geven maar Baby-Bootcamp® is beschermd!


Laat jij de kans lopen om Baby-Bootcamp® te claimen in jouw regio? Oftewel wacht niet te lang voordat een ander je voor is! 

LEES VERDER


Vul hieronder eventjes je naam en email adres in klik op aanvragen. Je ontvangt dan direct alle praktische cursusinformatie en de digitale Baby-Bootcamp® folder.

  • Enige in Nederland en België
  • Uniek en exclusief concept
  • Eigen locatie zonder
  • Geen concurrentie

Het is geen garantie dat jouw locatie beschikbaar is, het kan namelijk zo zijn dat iemand anders je voor is geweest.

opleidingen zwanger en fit worden
Ja, ik wil ook nieuws en tips per mail ontvangen