Fit Worden Na Je Bevalling? Lees Dan Snel Verder!

1700+
Tevreden moeders en baby's
100%
Succes en resultaat gegarandeerd

Nr. 1

Uniek in Nederland en België
bekken-sterker-maken-na-bevalling

Beste mama,

 • Weer fit worden na je zwangerschap? JA!
 • Superveel energie hebben na je bevalling? JA!
 • Lekker in je vel zitten en blij zijn met je lijf? JA!
 • De nodige zwangerschapskilo’s afvallen? JA!
 • Het gevoel dat je alles weer aan kan? JA!
 • Meer quality time samen met je baby? JA!
 • Gezellig thuis met je baby sporten? JA!
LEES VERDER

Deze mama's gingen jou voor

Samen met mijn zoon heb ik baby bootcamp gevolgd. Beide deden we actief mee tijdens de sportieve lessen

Vera

Wil je goede begeleiding en hou je van sporten dan is de baby bootcamp zeker een aanrader

Angelique

Een fijne manier van sporten terwijl je heerlijk samen met je baby bezig bent

Githe
Mijn spieren heb ik weer opgebouwd! Ben zelfs sterker en mijn gewicht is ook weer als voorheen
Dianne

Wat is het geheim? 

Wat is het geheim? Het geheim is Baby-Bootcamp®

Met 3 kinderen tussen de 1 en 9 jaar hebben we lang gezocht naar de oplossing - en nu delen we die met jou!

Ook jij mag tijd nemen voor jezelf en aandacht hebben voor je lichaam omdat je het meer dan verdient!

Een sportschool heb je niet nodig want je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Ontdek net als honderden moeders voor jou het geheim van Baby Bootcamp®.

Een simpele, leuke en effectieve manier van sporten thuis in je vertrouwde omgeving.

Sterker nog. Je kunt gewoon samen met je baby sporten…Hoe geweldig is dat! Baby-Bootcamp® is quality time met je baby.

Traditionele manieren van sporten zorgen er alleen maar voor dat je binnen enkele weken afhaakt omdat het niet werkt.

Je voelt je totaal niet thuis tussen al die macho mannen die je aanstaren. Om maar niet te spreken over die fitgirls die er alleen maar geweldig uit willen zien.

Is zwangerschap yoga, babyzwemmen en bekkentherapie niet helemaal jouw ding en heb je het liefst je kindje dicht bij je? Daarover later meer.

Ben jij onzeker en ontevreden over je lichaam en is je baby ergens achterlaten het laatste wat je wilt? 

Dat is helemaal niet nodig want met Baby-Bootcamp® kun je weer lekker in je vel zitten en je weer topfit en energiek voelen. En dat zonder dat je de deur hoeft uit te gaan! Hoe dit mogelijk is? Dat onthullen we verderop deze pagina.

LEES VERDER

Even voorstellen

slank-na-de-bevalling-zonder-dieet

Hoi, Arny en Debora hier

Wij zijn Arny en Debora. Ouders van 3 prachtige jonge kinderen van 1,7 en 9 jaar oud. Nelleke, Mathijs en Jesse. Vanaf de geboorte van onze eerste dochter Nelleke wilden we zo snel mogelijk weer sporten en weer tijd nemen voor onszelf.


We zijn geen ‘sportschool types’ en moeten niets hebben van insta fitness babes. En een killerbody is ook niet aan ons besteed. We houden van lekker eten en drinken zonder alles te hoeven laten staan.


En om nou na ieder kind weer op dieet te gaan zagen we beide niet zitten want ja ook papa’s komen aan na een zwangerschap ;-) Alles met mate maar af en toe genieten…daar houden we van. Terwijl ik dit typ heb ik net nog een stukje chocola gegeten. Oeps!
LEES VERDER

We zijn geen fit guru's

We zijn geen fit guru's maar letten wel op wat we eten want we willen het juiste voorbeeld geven voor onze kinderen. Daarnaast willen zo bewust en zo gezond mogelijk leven. Sporten doen we gewoon lekker thuis want al dat geregel met oppas en nu de sportscholen dicht zijn is het anders niet te doen.

Arny is al jaren personal trainer en heeft een eigen fitness en coaching studio in Katwijk aan Zee. Daarnaast is hij ook gewichtsconsulent en helpt op dit moment dagelijks vrouwen om gezonder te eten en om te sporten. Alles wat hij doet staat hij achter en ‘leeft’ hij zelf, daarom smeert hij niemand shakes en pillen aan. En werkt hij niet met een saai en doelloos trainingsschema waar je toch helemaal niets aan hebt.

Baby-Bootcamp® is dan ook een logisch gevolg van meer dan 18 jaar ervaring en kennis.

In de praktijk zien we dat er een grote vraag is van moeders die na hun zwangerschap in hun vertrouwde omgeving op een makkelijke manier willen sporten en weer een gezond gewicht willen krijgen.

Hoewel we vanaf het begin geprobeerd hebben om zo bewust mogelijk te blijven eten en te blijven sporten, werd het met name na de geboorte van ons 3e kind niet makkelijker.

Wellicht ook omdat onze twee kinderen ook ouder werden en het grotere leeftijdsverschil. Tussen de oudste en de jongste zit namelijk maar liefst 8 jaar. Soms wil namelijk het niet altijd lukken om zwanger te raken. Na twee miskramen en wat onderzoeken mochten we na 8 jaar eindelijk ons derde kindje verwelkomen...

Een hoop aandacht ging naar de baby

Een hoop aandacht ging naar de baby. Maar niet alleen naar de baby ook onze andere twee kinderen hadden natuurlijk alle liefde, zorg en aandacht nodig. Arny had zijn eigen fitness studio voor vrouwen en een studie ernaast. Debora had de zorg over het gezin en dan ook nog die Corona. Het viel allemaal niet mee!

We zaten vaak thuis op elkaars lip, onze oudste dochter is aan het ‘puberen’ en onze middelste zoon heeft energie voor 10. Er was veel spanning en stress in huis waardoor emotie eten op de loer lag.

Combineer dit met slapeloze nachten en je komt in situaties terecht waarin ook het sporten en gezond eten er bij in schiet.

Wat hadden wij het sporten nodig en wat misten we dat energieke gevoel. We konden simpelweg niet meer in de spiegel kijken. Er moest iets veranderen! En we wisten allebei…De knop moest om!

Komt je dat bekend voor? 

Ondertussen voel jij je: 

 • Futloos en moe terwijl je dat nooit was
 • Schuldig en boos na iedere emotionele eetbui
 • Moe en gefrustreerd en zit je niet lekker in je vel
 • Wanhopig omdat je niet weet hoe je dit om kunt buigen
Om nog maar te zwijgen wat je ziet en denkt als je in de spiegel kijkt


Hoewel Debora in al die jaren flink wat adviezen had gekregen en cursussen aangeboden had gekregen was het toch allemaal niets voor haar. En je zou denken dat het voor Debora appeltje eitje is om te sporten met een man die een eigen fitnessstudio heeft. Niets is minder waar want waar moet ze de tijd vandaan halen met 3 jonge kinderen?
LEES VERDER
oefeningen-bekkenklachten-na-zwangerschap

Het is echt bizar

Het is echt bizar want totaal onverwachts en alsof het zo had moeten zijn kwam Baby-Bootcamp® op ons pad. Via een kennis uit het vak werd Arny benadert om Baby-Bootcamp® voort te zetten. De eigenaresse destijds wilde dolgraag dat iemand haar ‘kindje’ wilde overnemen maar alleen vanuit de juiste intentie.

Niet alleen puur voor het geld maar om zo veel mogelijk moeders met baby’s helpen zodat ze weer super goed in hun vel zitten na een zwangerschap. Na meer dan 18 jaar vrouwen succesvol gecoacht te hebben en het opvoeden van 3 jonge kinderen dachten we allebei…dit moeten we met andere moeders gaan delen!


We besloten er vol voor te gaan en mensen verklaarden ons voor gek omdat we zo enthousiast waren over Baby-Bootcamp®. Maar weet je...dit heeft ons leven voorgoed veranderd en we konden ons 'geheim' niet langer voor ons houden.
LEES VERDER

In plaats van

In plaats van in een sportschool te zweten...

Sport Debora nu heerlijk thuis samen met haar baby

In plaats van streng te lijnen...

Mag Debora nu lekker en meer dan genoeg eten

In plaats van uren doelloos te zwoegen...

Is de workout van Debora slechts 30 minuten per keer

In plaats van nog langer uit te stellen...

Heeft Debora actie ondernomen en houd ze het vol

In plaats van nog meer aan te komen...

Is Debora binnen no-time al flink wat kilo's afgevallen

In plaats niet goed in haar vel te zitten...

Voelt Debora zich energieker en fitter dan ooit

Het resultaat is meer energie

Het resultaat is meer energie hebben en weer fit zijn. Eindelijk weer lekker in haar vel zitten. Maar niet alleen dat want ze is ook een flink aantal zwangerschap kilo’s afgevallen.

Dit alles begon al na het volgen van de eerste Baby-Bootcamp® workout en het volgen van het mama foodplan.

En niet alleen bij ons, ook de vele andere moeders die het Baby-Bootcamp® programma volgden hadden dezelfde ervaring.

We zijn zo enthousiast over deze manier van sporten dat we hebben besloten om een uniek programma te ontwikkelen voor alle kersverse moeders  van Nederland en België.

Vanaf 2018 hebben we onze ziel en zaligheid in dit project gestopt. Dit heeft ons letterlijk bloed, zweet en tranen gekost.

LEES VERDER

Wij introduceren Baby-Bootcamp®

  Het enige en unieke programma voor mama’s met baby’s tussen de 3 en 9+ maanden oud

  In 8 weken met iedere week diverse video workouts ontdek je hoe je binnen no time weer fit kunt worden en kunt afvallen na je bevalling.

  Je leert dat gezond en lekker eten èn afvallen helemaal geen straf hoeft te zijn dat delen we in het kant en klare mama foodplan.


  Samen met je eventuele partner en of gezin eet je lekker, gevarieerd en gezond zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan of apart hoeft te koken. 

  LEES VERDER 

  Online thuis workouts

  Het excuus ‘ik heb geen oppas voor de baby’ hoeft niet meer! Baby-Bootcamp® is DE oplossing om samen met je baby te gaan sporten. Tijdens het 8 weken programma leer je op een actieve en speelse manier te bewegen met je baby terwijl je zelf werkt aan het back in shape komen na je bevalling.

  De workouts worden langzaam opgebouwd en worden steeds pittiger voor je. Je ontvangt online thuis workouts die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.
  LEES VERDeR

  Quality time met je baby

  Uniek en ontzettend verrassend zijn de baby oefeningen. Bij Baby-Bootcamp® ontvang je oefeningen die jij samen met je baby kunt doen. Hoe geweldig is dat! Oefeningen waarbij ontspanning en plezier tussen jou en je baby centraal staat.

  Oftewel quality time met je baby! De baby oefeningen zijn ook ontzettend goed voor de ontwikkeling van jouw baby.

  LEES VERDER
  dieet-na-bevalling

  Kant en klaar eetplan

  Om jou te helpen om weer een gezond gewicht te krijgen ontvang je bij het programma een kant en klaar eetplan. Je hoeft niet aan de slag met shakes en pillen of een crashdieet te volgen. Wat je krijgt is een makkelijk, verantwoord en gezond eetmenu.


  Met alleen maar voeding wat je in de supermarkt kunt kopen. Het fijne is...iedereen kan gewoon mee eten en alles wat je niet lust kun je zelf vervangen.
  LEES VERDER
  afslankcursus-na-bevalling

  Unieke baby belt

  Bij Baby-Bootcamp® wordt gebruik gemaakt van een unieke baby belt. Deze belt zorgt voor de nodige ondersteuning zodat je baby op een veilige manier betrokken wordt bij de oefeningen. Daarnaast versterk je tegelijkertijd op een leuke manier het contact met je baby, waardoor de moeder-kind relatie wordt versterkt.

  Bij dit programma krijg jij jouw eigen Baby-Bootcamp® baby belt. Deze baby belt is geschikt voor baby's tussen de 3 en 9 maanden. Boven de 9 maanden kun je de oefeningen zonder de baby belt doen. 

  LEES VERDER

  Speciale Moederdag Actie!

  Doe NU mee voor de speciale Moederdag prijs

  Wij hebben een veelvoud betaald om dit programma te ontwikkelen, maar nog belangrijker...er staat geen prijs op een fitter en slanker lichaam en een gezond gewicht na de zwangerschap.


  • Wat zou het je waard zijn als jij je weer fit voelt en je zwangerschapskilo’s voorgoed vaarwel kan zeggen? (die nu alleen maar gaan oplopen). 
  • Wat zou het je waard zijn als jij het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan en weer barst van de energie? 
  • Wat zou het je waard zijn als JIJ tijd voor jezelf kon nemen, goed voor jezelf kon zorgen en niet alleen maar voor je baby?
  • Het zijn je kinderen die elk moment in jouw leven de aandacht vragen en dat doe je met alle liefde maar jij mag er ook zijn toch?
  • Wat zou het je waard zijn als jij geen oppas meer hoeft te regelen als je wilt sporten en kan sporten waar en wanneer jij wilt?


  Wij hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je het Baby-Bootcamp® programma volgt. 

  Zodra deze actie voorbij is, dan gaan we het programma aanbieden voor €197, omdat de waarde hoger is dan alles wat er in de markt en op internet aangeboden wordt.

  Wij geven nu het programma weg voor een fractie van de prijs die het normaal gesproken kost. Om jou te helpen.

  Want je kunt nu tijdelijk meedoen voor de speciale Moederdag prijs van slechts €97 

  Dat lees je goed! Dat is een introductieprijs KORTING van maar liefst €100!

  Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje dan is nu het moment, want deze actie is na 48 uur voorgoed voorbij.

  Daarnaast heb je een 100% geld terug garantie! 

  In 14 dagen kun je het complete programma volgen, en ga je zeker al resultaat zien en ervaren. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan een e-mailtje en we retourneren (nadat je de baby belt hebt terug gezonden) jouw investering die je hebt gemaakt in een fit lichaam en een gezond lichaam volledig terug. 

  Ik verwacht ook dat we binnen korte tijd door de baby belt voorraad zijn (en na enkele weken pas weer aangevuld krijgen), dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs. 

  Det programma is nergens anders te volgen, is gemaakt door ons, en is uniek in Nederland en België.

  Het is een samensmelting van onze praktijkervaring met 3 kinderen, het begeleiden van duizenden vrouwen en een enorme berg aan kennis die Arny heeft opgedaan in de vorm van opleidingen, cursussen en coaching.

  Dus als jij wilt stoppen met jezelf moe en futloos voelen, af wilt rekenen met je zwangerschapskilo’s... Maar in plaats daarvan jezelf weer fit en energiek wilt voelen. Af wilt vallen en weer blij en gelukkig wilt zijn met je lichaam. En het plezier van het sporten samen met je baby wilt ervaren maak dan gebruik van deze éénmalige Moederdag aanbieding van ons programma. 

  Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste workout, alle oefeningen, het foodplan en de 3 bonussen. 

  LEES VERDER

  Tijdelijke 3 GRATIS bonussen waar je DIRECT toegang tot krijgt

  oefeningen-bij-bekkenklachten-na-bevalling
  € 47,-
  GRATIS

  Extra Workout

  Om jou te helpen om nog sneller in shape te komen voegen we er een EXTRA online video workout voor je bij! Deze workout bevat meer conditie training en spierversterkende waarbij je gebruik kan maken van een weerstandsband. Succes gegarandeerd!
  checklist bekkenbodemstoonissen.
  € 47,-
  GRATIS

  Checklist Bekkenbodem

  Alles wat jij zou moeten weten over de gezondheid van het bekken ontdek je in dit ebook. Het staat boordevol tips die jou gaan helpen als je te maken hebt met bekkenbodemklachten. En als je dat niet hebt dan bevat dit ebook ook nuttige informatie.
  € 47,-
  GRATIS

  Hoe verzorg je je pasgeboren baby

  Je vraagt je misschien af hoe je je baby moet verzorgen en een verantwoordelijke moeder van jezelf kan maken. Dit is beslist één van de grootste uitdagingen waar je als moeder mee te maken krijgt. Dit ebook bevat vele tips en adviezen die jij direct kunt toepassen.

  Uiteindelijk is dit wat je krijgt

  Baby-Bootcamp® programma

  • 26 workouts
  • 100+ video's
  • 1 Baby belt
  • 7 weekmenu's
  • Op maat eetplan
  • Nog veel meer

  BONUS 1

  • Extra workout
  • Warming up
  • Cooling down
  • Conditie training
  • Baby Fitness
  • Nog veel meer

  BONUS 2

  • ebook Bekken
  • Digitaal ebook
  • 18 checkpunten
  • Nog veel meer

  BONUS 3

  • ebook Verzorgen
  • Digitaal ebook
  • Vele adviezen
  • Nog veel meer
  Totaal €197,- €97,-

  Ook deze moeders gingen jou voor

  Zo blij met Baby-Bootcamp! Geweldige lessen, gegeven door mensen met ervaring en een goede kennis van zaken

  Wendy

  Een hele gave en leuke workout voor mama en kind. Echt super tevreden. Bedankt echt jullie zijn toppers!!!

  Mandy
  Erg leuk en uniek. Bootcamp is in deze tijd populair. Nu met baby’s is dan ook erg speciaal
  sporten na de bevalling dordrecht
  Denise

  Tijdelijk € 100,- korting!

  Deze korting is slechts 48 uur beperkt beschikbaar, daarna gaat de prijs met € 100,- omhoog!

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden
  € 197,-
  € 97,-

  Meld je hieronder eventjes aan

  Wacht niet langer en start direct samen met jouw baby met Baby-Bootcamp®


  • Quality time met je baby!
  • Niet langer meer futloos!
  • Meer energie en superfit!
  • Veel lekkerder in je vel!
  • Een gezond gewicht!

  Let op! Na 48 uur vervalt de tijdelijke Moederdag actie en de 3 bonussen. Daarna gaat de prijs definitief met € 100,- omhoog! Zorg dus dat je niet te laat bent en meld je hieronder eventjes aan. Klik hieronder op JA IK DOE MEE en je kunt direct deelnemen met het Baby-Bootcamp® programma.

  afslankcursus-na-zwangerschap-1

  Jij en je baby willen dit

  Het kan niet anders. Jij en je baby willen dit. Een fit, energiek en slanker lichaam wacht op jou. Je gaat er totaal geen spijt van krijgen.


  Bedankt voor het lezen van deze pagina, dit waren Arny en Debora van Baby-Bootcamp®, en we kunnen niet wachten om jou kennis te laten maken met onze relaxte manier sporten en verantwoord eten.


  Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een 100% geld terug garantie dus je loopt geen risico. Wij zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu te starten. Klik de knop hieronder, en we zien je tijdens de eerste workout. 

  Laat dit niet gebeuren

  Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen? Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren...NIKS. Alles blijft hetzelfde. Je blijft jezelf moe en futloos voelen, je blijft balen van je gewicht en daar blijf je jezelf dan weer schuldig over voelen. En de kans is groot dat het alleen maar erger wordt.

  Laat dit niet gebeuren.

  100% geld terug garantie!

  Je aankoop mag je zonder reden binnen 14 dagen ongedaan maken. Dus je loopt geen enkel risico.
                     

  Meest gestelde vragen

  Ik ben pas bevallen mag ik dan meedoen met het programma?

  Sporten mag in principe weer 6 weken na een vaginale bevalling en 8 weken na een keizersnede. En na toestemming van de arts, gynaecoloog en of verloskundige.

  Ik wil en moet rustig aan beginnen met sporten, kan dat ook?

  Dat kan want je kunt zelf de intensiteit van de workouts bepalen. Ook krijg je uitleg en eventuele aanpassingen voor de oefeningen.

  Wie zit er achter het Baby-Bootcamp® programma?

  Baby-Bootcamp® is een programma van Arny van der Plas, personal trainer, medical fitness instructor en gewichtsconsulent.

  Ik twijfel want past mijn baby eigenlijk wel in de baby belt?

  De baby belt is geschikt voor baby's van 3 tot 9 maanden oud en is rekbaar. Niet alle oefeningen tijdens de workouts zijn met de baby belt. Ook kun je alle oefeningen en workouts zonder de baby belt doen.

  Wat houdt het Baby-Bootcamp® mama foodplan precies in?

  Het Baby-Bootcamp® mama foodplan bevat een kant en klaar eetmenu bestaande uit 7 daglijsten, een weekboodschappenlijst en een vervangende lijst. De basis is normale voeding wat je in
  de supermarkt kunt kopen. Geen supplementen, shakes, pillen
  of iets dergelijks.

  Ik geef borstvoeding, kan ik dan ook het mama foodplan volgen?

  Ja dat kan want het mama foodplan is geen crashdieet of hongerplan. Jij en je kindje krijgen meer dan voldoende voeding binnen zodat jij
  je daarover geen zorgen hoeft te maken.

  Hoe lang heb ik toegang tot het Baby-Bootcamp programma?

  Je krijgt levenslange toegang tot het Baby-Bootcamp® programma. Ook de baby-belt blijft na aanschaf jouw eigendom. We kunnen echter geen levenslange garantie geven dat het bedrijf achter de online ledensoftware voor altijd actief blijft.

  Hoe gaat het Baby-Bootcamp® programma precies in zijn werk?

  Na betaling via een veilige omgeving ontvang je een email met een link naar de online ledensite. We gebruiken daarvoor de tool MemBirds. Inloggen kan heel eenvoudig met je e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord.

  Mijn vraag staat er niet bij, waar kan ik die stellen?

  Vragen kun je stellen door een mail te sturen naar info@baby-bootcamp.nl

  Doe mee met Baby-Bootcamp®