Sporten met je baby en weer op gewicht komen na je zwangerschap?

Is jouw baby tussen de 3 en 9 maanden en wil je weer lekker in je vel komen te zitten na je zwangerschap? Dan is Baby-Bootcamp® voor jou!

LEES VERDER

Deze moeders gingen jou voor

Vera
Samen met mijn zoon heb ik baby bootcamp gevolgd. Beide deden we actief mee tijdens de gezellige, sportieve en leerzame lessen

Angelique

Wil je goede begeleiding en hou je van sporten in kleine groepen dan is de baby bootcamp zeker een aanrader
Githe
Een fijne manier van sporten terwijl je heerlijk samen met je baby bezig bent. Het schept echt een band met je kleintje

Ontdek wat jouw baby allemaal kan!

Baby-Bootcamp® is voor jou als kersverse moeder bedoeld om weer lekker in beweging te komen na je bevalling. Maar Baby-Bootcamp® is ook een leerzame en leuke manier om met je baby om te gaan.


Je gaat ontdekken wat jouw baby allemaal kan, en iedere week sta je weer versteld van wat jouw kindje heeft geleerd.


Tijdens Baby-Bootcamp® helpt de instructeur jou en je baby met uitdagende en nuttige oefeningen. Samen met jou geniet jouw baby van alle aandacht en kan jouw baby zich prima ontwikkelen.
INFORMATIE AANVRAGEN

Lekker in beweging na je bevalling

Het excuus ‘ik heb geen oppas voor de baby’ hoeft niet meer! Baby-Bootcamp® is DE oplossing om samen met je baby te gaan sporten.

Tijdens Baby-Bootcamp® les leer je op een actieve en speelse manier te bewegen met je baby terwijl je zelf werkt aan het back in shape komen na je bevalling.

De lessen worden langzaam opgebouwd en steeds pittiger voor je. Het leuke is ook nog dat je baby meegroeit, waardoor de training steeds uitdagender wordt.

INFORMATIE AANVRAGEN

In shape komen en quality time

Bij Baby-Bootcamp® wordt gebruik gemaakt van een speciale baby-belt. Deze belt zorgt voor de nodige ondersteuning zodat je baby op een veilige manier betrokken wordt bij de oefeningen.

Daarnaast versterk je tegelijkertijd op een leuke manier het contact met je baby en is het ook helemaal leuk om samen met andere moeders te sporten.

De focus ligt op de quality time, waardoor de moeder-kind relatie wordt versterkt. In shape komen terwijl je plezier maakt met je kleintje.

INFORMATIE AANVRAGEN

AANVRAAG FORMULIER

Vraag hieronder alle vrijblijvende informatie aan