Klaar voor een nieuwe doelgroep?

Wordt Baby-Bootcamp® instructeur of club en ervaar hoe jij een 
nog niet eerder ontdekte en unieke doelgroep kunt bereiken!

1319

proefles aanvragen

172.520

baby's geboren per jaar

60+

potentiële vrije locaties

Unieke doelgroep

Met Baby-Bootcamp® spreek je een geheel nieuwe doelgroep aan waarvan een groot gedeelte binnen jouw organisatie als klant actief zal blijven.

Interessante markt

Met Baby-Bootcamp® spreek jij een markt  aan waar jaarlijks miljoenen aan worden uitgeven.
Ouders geven namelijk veel uit aan hun jonge baby's.

Unique Selling Point

Met Baby-Bootcamp® heb je een unique selling point waarmee jij jezelf of je club in één klap kan onderscheiden van je concurrenten.

Onze missie

Bij Baby-Bootcamp® is onze missie om pas bevallen moeders een plek te bieden waar ze steun vinden, vriendinnen maken, fit worden en een sterke band krijgen met hun baby.
We bieden bieden de breedste variatie aan moeder en baby oefeningen aan en willen dat alle pas bevallen moeders in Nederland weer goed in hun vel gaan zitten!
Met Baby-Bootcamp® hebben moeders een work out en de support wat ervoor zorgt dat ze haar lichaam weer in shape krijgt en quality time heeft met haar baby. Alle instructeurs zijn speciaal opgeleid door de Baby-Bootcamp® organisatie met merk registratie zodat de lessen veilig, verantwoord en leuk zijn.
Onze Baby-Bootcamp® instructeurs helpen de moeders om datgeen te doen wat nodig is om kracht op te bouwen en om gewicht te verliezen en dat samen met de kersverse baby.

Een hele gave en leuke workout voor mama en kind. Echt super tevreden. 

Geweldige mensen opleiders en trainers. Bedankt echt jullie zijn toppers!!!

Mandy Overeem - Dansschool Overeem

Zo blij met Baby-Bootcamp®! Geweldige opleiding en lessen, gegeven door mensen met ervaring en een goede kennis van zaken.

Wendy de Weerdt - Dynamic Motion

Super leuk en goed verzorgd opleidingsweekend gehad! Aldus een enthousiaste Baby-Bootcamp® instructrice.

Didy van der Struif - Fit Mommy

Baby-Bootcamp® in het kort

Extra omzet

Met het unieke fitnessprogramma Baby-Bootcamp® heb je een nieuwe manier om potentiële klanten aan het sporten te krijgen. Je kunt namelijk een voorheen nagenoeg onbereikbare doelgroep -moeders die net zijn bevallen- aanspreken en aan je binden. Extra omzet dus!


Deze nieuwe klantenkring zal na afloop van de Baby-Bootcamp® lessen zeer waarschijnlijk gebruik willen maken van jouw aanvullende aanbod en dus op langere termijn nog steeds een actieve klant van jou zijn.

Geen peperdure licentie

Waar sportscholen normaal veel geld moeten neertellen voor een peperdure licentie voor het gebruik van een fitnessprogramma, is het vernieuwende Baby-Bootcamp®  juist voor iedereen bereikbaar.


Het enige wat je hoeft te doen, is een opleiding tot Baby-Bootcamp® instucteur volgen, daarna heb je geen verdere kosten meer!  


Baby-Bootcamp® hanteert geen verdere kosten aan licenties, bijscholing en of abonnementen.

Je eigen locatie

Het Baby-Bootcamp® concept is een fantastische manier om je eigen carrière te starten of om je bestaande bedrijf uit te bouwen. 


Als zelfstandige ondernemer of instructeur heb je jouw eigen locatie waar je het Baby-Bootcamp® concept gaat aanbieden.
Baby-Bootcamp® zit daar niet tussen met marges en of afdracht. Alle omzet is voor jou!


Je maakt het verschil en veranderd het leven van pas bevallen moeders in jouw regio en jij bent als zelfstandige instructeur of club die daar financieel van profiteert.

Marketing ondersteuning

Het aantal inschrijvingen en tevreden klanten van jouw club of studio verhogen? Baby-Bootcamp® ondersteunt je inden gewenst ook op het gebied van marketing en sales om dit te bereiken. Wij hebben hiervoor kant-en-klare marketing materialen ontwikkeld.


Onze marketingondersteuning is zowel voor startende instructeurs of bestaande clubs geschikt. Binnen Baby-Bootcamp® heb je volledige toegang tot alle marketingmaterialen.


Denk hierbij aan handleidingen, flyers, posters, banners, voorbeeldmails, afbeeldingen en teksten.

Let op: niets is verplicht, het enige wat je aan verder aanschaf hebt zijn de speciale Baby-Bootcamp® Baby Belts.

Overtuigd? Start vandaag nog!